Välkomna till trevliga författarträffar i Varberg! Vid två tillfällen arrangerar vi öppna författarträffar med uppläsningar och trivsam samvaro på Hotell Havanna, Krabbes väg 4 i Varberg. Här finns en inspirerande miljö och ett spännande bibliotek, skapat av hotellägaren Lasse Diding, som vi får disponera. Söndagen den 12 februari kl. 16.00 blir startdatum för denna nya giv. (Nästa tillfälle blir den 26 mars – mer om detta senare.) HFS bjuder på uppläsning och presentation av författarna Torbjörn Johansson och Ulrika Selander Losman. Kaffe, te, macka och kaka finns att köpa. För dem som vill fortsätta kvällen tillsammans erbjuder Hotell Havanna en mumsig meny. Se mer på http://www.hotellhavanna.se/hotellet/ Anmäl gärna deltagande till: anna.pia@telia.com eller 035525 68 före 10 februari.

Satsningen på lokala träffar i Halmstad kommer också att fortsätta under våren. Första tisdagen i månaden (februari–maj) blir det fika tillsammans och prat om allt som kan vara intressant för oss som författare på Kafé Strandgatan 20 i Halmstad. Mer info skickas ut i januari av Monika Häägg och Annika Bengtsson, som håller i trådarna. Givetvis är alla HFS-medlemmar i Halland välkomna!

Författarsällskapets årsmöte 2017 planeras till söndag 14 maj kl. 15.00. Då träffas vi på Konsthallen i Hishult i sydliga Halland. Samåkning eller bilskjuts från tågstationen i Laholm kommer att ordnas för de medlemmar som inte har egen transportmöjlighet. Kallelse och mer info kommer senare i vår.

Halländsk bokmässa 2016 har nyligen gått av stapeln i Halmstad, se nedan. Har du synpunkter på HFS deltagande i mässan är du välkommen att kontakta anna.pia@telia.com.

Varmt välkomna till Författarsällskapets aktiviteter under 2017!
Styrelsen