Söndagen den 12:e maj kl. 15.00 blir det årsmöte för Hallands författarsällskap i vackra Steninge, 2 mil norr om Halmstad. 

Vi får då gästa Steninge Kuststation (tidigare namn: Steninge vandrarhem, mer om detta se nedan!) – ett litet pensionat med härlig havsutsikt och kulturella evenemang på agendan.

Författarsällskapet bjuder på fika (kaffe / te) och matig macka på hembakt havrebaguett samt hembakt kaka (ange evt. kostförbehåll). Efter årsmötesförhandlingarna har vår värdinna, Catarina, lovat att berätta om pensionatets kulturengagemang, med utgångspunkt i bland annat Alf Hambes dikter och visor. 

Eventuella motioner skickas till styrelsen senast 29 april. Anmäl deltagande och ange även om du behöver bilskjuts – eller om du möjligen har plats i din bil för någon medresenär – så försöker vi pussla ihop transporterna. 

Anmälan till årsmötet: anna.pia@telia.com / 035-525 68 senast 9 maj.

Är vi många medlemmar som engagerar oss i vår förening får vi förstås också en starkare ställning. En klar signal om att du vill fortsätta som medlem 

i Hallands författarsällskap är att du betalar in medlemsavgiften för 2019, 150 kronor, före 9 maj. Då blir du också röstberättigad vid årsmötet.

Avgiften betalas in på HFS bankgiro 5470-0810. 

Varmt välkomna till Författarsällskapets årsmöte 2019 i Steninge!

Anna Pia Åhslund, Ordförande Hallands Författarsällskap.

Steninge kuststation

www.kuststationen.se

kuststationen@gmail.com

+46 70 566 6244