I höst är det tredje gången gillt för Halländsk bokmässa. Det blir förhoppningsvis en härlig bokfest på Stadsbiblioteket i Halmstad, där vi författare i Halland kan möta våra läsare, visa upp våra böcker, diskutera och utveckla våra litterära nätverk.

Den första större Halländska bokmässan ägde rum i november 2014 i Halmstads Stadsbibliotek. På initiativ av HFS och i samarbete med Region Halland och Halmstads stadsbibliotek fanns då ett fyrtiotal halländska författare, förlag och antikvariat på plats denna dag. Vi pratade med läsare, sålde och signerade böcker. På två olika scener erbjöds bokprat, författarpresentationer, föredrag om halländsk litteratur och diskussion om hur det är att leva som författare i Halland.

I år blir det inte mindre än femtio utställare som visar upp sig på Halländsk bokmässa i Halmstad. Vi hoppas förstås att få se många av medlemmarna i Hallands författarsällskap på bokmässan 2016!

  • Tid: Lördag 26 november kl. 10–16
  • Plats: Stadsbiblioteket i Halmstad

Anmälningstiden för att vara med som utställare i årets Halländsk bokmässa gick ut 1 juni. Men via länken www.regionhalland.se/hallandskbokmassa kan du anmäla dig för nästa år och eventuellt ställa dig i kö för årets mässa. Har du frågor, så kontakta litteraturutvecklaren, katarina.karlsson@regionhalland.se Tel. 0722-38 62 88 .

Som besökare behöver du ingen anmälan – och det är fri entré.