Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inbjudan till seminarium

september 12 : 08:30 - 12:00

Vem är din publik?

– Ett seminarium om publikutveckling

Vilka är det som kommer på era kulturarrangemang? Vilka är det som inte kommer? Alla har rätt till kultur, men hur bjuder vi in så att fler och nya grupper blir en del av publiken? Hur kan vi betyda mer för fler?

Ett sätt är att skaffa sig kunskaper om sin publik och att ha dem i åtanke hela vägen – från programläggning till marknadsföring och färdig produktion. Att välkomna och skapa plats för en ny publik innebär ofta att tänka nytt och att ifrågasätta invanda mönster och strukturer. Vad innebär det att arbeta publikcentrerat? Vilka möjligheter och utmaningar medför det? Dessa är några av de frågor som kommer att behandlas vid seminariet. Till vår hjälp har vi två framstående brittiska konsulter: Heather Maitland och Andrew McIntyre. Moderator är Niels Righolt som har mångårig erfarenhet inom publikutveckling.

 

Välkommen på seminarium

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till tjänstepersoner inom kultur, fritid och kommunikation, kulturinstitutioner, kulturaktörer och politiker i hela Halland.

Tid: Torsdag 12 september klockan 08.30-12.00
Plats: Varbergs teater, Kulturhuset Komedianten, Engelbrektsgatan 7

Seminariet sker på engelska. Vi bjuder på fika i pausen.

Anmäl dig senast 3 september

Anmälan sker genom formuläret här nedan. Observera att anmälan är bindande. Evenemanget är kostnadsfritt men vid utebliven avbokning eller avanmälan senast 3 september tillämpar vi en så kallad no show-avgift om 300 kr.

Seminariet arrangeras av Varbergs kommun och RePublik/Kultur i Väst i samarbete med Falkenbergs kommun, Halmstads kommun, Hylte kommun, Kungsbacka kommun, Laholms kommun och Region Halland.

 

Sista anmälningsdag

2019-09-03

www.varberg.se/publikutveckling

 

 

 

Detaljer

Datum:
september 12
Tid:
08:30 - 12:00